Consultanță România

Asistent medical oferind îngrijiri

Despre noi

Cine este EU-Nursing?

Un brand german, activ pe piata de recrutare a personalului medical.

Fondata în 2014 ca parte a unei afaceri de familie cu tradiție în pregătirea, recrutarea si plasarea de profesioniști din domeniul sănătății, compania EU-Krakenpflege Dienstleistungen GmbH & Co.KG și-a extins activitatea și în alte țări vorbitoare de limba germană. Fiind o afacere de familie cu o tradiție îndelungată, prețuim imensa responsabilitate pe care o avem pentru personalul nostru medical de peste hotare.

Suntem o echipă internațională, pregătită să vă susțină în tot acest proces atât în Republica Moldova, cât și în străinătate. Apreciem curajul și efortul investit de asistenții medicali care aleg să colaboreze cu noi. Suntem conștienți că decizia de a vă muta în străinătate și a începe o viață nouă este probabil una din cele mai semnificative decizii pe care o persoană le poate lua, însă noi vă vom sprijini de-a lungul întregului proces.

Asistent medical oferind îngrijiri

Garantăm a ne pune în aplicare toată experiența și expertiza, precum și devotamentul, pentru migrarea dumneavoastră. Fiecare candidat care alege să colaboreze cu noi, va fi atent informat despre pașii acestui proces, dar și despre viața și munca în Germania, astfel încât să poată decide compatibilitatea dintre nevoile proprii și oferta prezentă. Ne asigurăm că știți exact la ce să vă așteptați, iar comunicarea deschisă și transparentă vă asigura că nu va exista vreodată un moment în care să vă regretați decizia.

Ne ținem de promisiunile pe care le facem, de aceea am stabilit standarde de angajare concrete cu clienții noștri din Germania și păstrăm o comunicare deschisă pe toată durata contractuală, atât cu asistenții medicali, dar și cu angajatorii din Germania. Ne asigurăm că fiecare candidat care alege să colaboreze cu EU-Nursing are oportunități de a progresa și de a-și atinge scopurile.

Dorim să fim mai aproape de asistenții medicali din România care își doresc să afle mai multe despre oportunitățile de lucru din domeniu, în Germania.

Testimoniale

Sute de asistenti medicali europeni si non-europeni au facut pasul hotarator cu noi pana acum. Aici sunt doar cativa dintre acestia.

Unde activam?

Avem sedii in Weimar si Hamburg

Iar clientii nostri sunt formati atat din centre medicale de ingrijire a persoanelor in varsta, cat si clinici medicale de prestigiu si spitale publice sau private, din Germania, Austria si Elvetia.

Cui ne adresam?

Echipa noastra ajuta atat asistentii medicali calificati si medici, cat si personalul medical necalificat din Uniunea Europeana si din afara EEA.

Oricine poate urma o cariera in cadrul unuia dintre cele mai performante sisteme de sanatate din lume.