EU-Nursing este un brand german activ pe piata de recrutare a personalului medical. Fondata in 2014 ca parte a unei afaceri de familie cu traditie in pregatirea, recrutarea si plasarea de profesionisti din domeniul sanatatii, compania EU-Krakenpflege Dienstleistungen GmbH & Co.KG si-a extins activitatea si in alte tari vorbitoare de limba germana.

Avand sedii in Weimar si Hamburg, firma are drept clienti centre medicale de ingrijire a persoanelor in varsta, clinici medicale de prestigiu si spitale publice sau private, din Germania, Austria si Elvetia.

Echipa noastra ajuta asistenti medicali calificati, medici, cat si personal medical necalificat din Uniunea Europeana si din afara EEA sa urmeze o cariera in cadrul unuia dintre cele mai performante sisteme de sanatate mondiale.

Pentru mai multe informatii, contactati echipa EU-Nursing Romania la +40746935133 sau solicita sa te sunam noi

Cu EU-Nursing, veti primi raspunsurile la intrebarile dumneavoastra si suport personalizat pentru:

  • Gasirea unui angajator potrivit
  • Echivalarea gratuita a calificarii medicale de catre autoritatile germane
  • Organizarea interviurilor de angajare
  • Cursuri gratuite de limba germana
  • Obtinerea unei oferte salariale atractive
  • Transportul gratuit si relocarea in Germania

In 2018, EU-Nursing a fost unul dintre brandurile germane nominalizate si finaliste pentru premiul “Wir für Anerkennung”, ca initiativa a Ministerului Federal de Educatie si Cercetare si a Camerei de Comert si Industrie din Germania, pentru facilitarea recunoasterii titlurilor de formare profesionala obtinute in strainatate.