Job Germania

Asistent Medical Generalist din România sau Republica Moldova

Ești Asistent Medical Generalist cu sau fără experiență?

Ai ajuns unde trebuie!

Valabil pentru Asistenții Medicali Generaliști din românia și republica moldova
young woman with stethoscope around her neck standing in hospital 23 2147861593

EU-Nursing România îți prezintă oportunitățile adresate asistenților medicali generaliști care vor să lucreze în Germania.

Aplică și tu pentru un job ca Asistent Medical Generalist în Germania și câștigă un salariu de la 2700 €/lună.

EU-Nursing angajează Asistenți Medicali Generaliști din România și Republica Moldova pentru centre medicale de îngrijire a seniorilor, clinici și spitale de pe întreg teritoriul Germaniei. Oferim cursuri gratuite de limba germană, precum și transportul gratuit până la destinație, asistență profesională în România (pregătirea pentru noul job și pentru interviul cu angajatorul) și în Germania (recunoașterea calificării, găsirea cazării, integrarea la noul loc de munca).

Ne ținem de promisiuni!

EU-Nursing îți asigură un loc de munca bine plătit în centre medicale de îngrijire a seniorilor, clinici sau spitale în Germania. Nu rata șansa de a lucra într-un mediu plăcut, alături de o echipă de top!

Cum arată candidatul ideal EU-Nursing?​

Dacă ești o persoană motivată, care are studii finalizate (diploma) ca asistent medical generalist sau este în ultimul an de studii la o școală de profil, prezinți un interes de a face cursuri de limba germană intensiv, vrei sa lucrezi full-time într-un centru medical de îngrijire a seniorilor sau într-un spital și ești domicilat în România sau Republica Moldova, atunci te rugam să aplici pentru job.Toți aplicanții EU-Nursing vor avea un contract de muncă de minim 24 de luni, ca asistent medical calificat, cu posibilitatea de prelungire.

În Germania poți să câștigi un salariu de la 2700 € / luna sau chiar mai mult, în funcție de disponibilitatea fiecărui asistent medical.

Beneficiile pe care le poți avea dacă alegi să lucrezi în Germania prin EU-Nursing ca și asistent medical:

Nu îți face griji, te ajutam cu:

Ne ținem de promisiuni! EU-Nursing îți asigură un loc de munca bine plătit în Germania.

Profită de ocazia de a câștiga mai bine, într-un mediu plăcut, alături de o echipă de top!

Despre EU-Nursing

Fondată în 2014 ca parte a unei afaceri de familie cu tradiție în pregătirea, recrutarea și plasarea de profesioniști din domeniul sănătății, EU-Nursing a ajutat sute de asistenți medicali să își găsească un job stabil și bine plătit. Având sedii în Weimar și Hamburg, firma colaborează cu azile, clinici medicale și spitale de prestigiu, din Germania, Austria și Elveția. Echipa noastră ajută asistenți medicali, medici, cât și personal medical necalificat din Uniunea Europeană și din afară EEA să urmeze o carieră în cadrul unuia dintre cele mai performanțe sisteme de sănătate mondiale.

Oferim GRATUIT un pachet complet de servicii pentru un început lipsit de griji în Germania care îți va permite să te concentrezi pe integrarea personală la locul de muncă și în societate.

Ne ocupăm de toată birocrația aferentă migrației tale și ne asigurăm că știi exact la ce să te aștepți. Suntem conștienți că decizia de a începe o viață nouă în străinătate este una majoră și te vom sprijini de-a lungul întregii tranziții spre a deveni un membru fericit al personalului medical german.

Cum îți dai seama că e mai bine să lucrezi în Germania ca
Asistent Medical Generalist?

dreamstimefree 8443261 copy

Cum îți dai seama că e mai bine
să lucrezi în Germania ca Asistent Medical Generalist?

Înseamnă că este momentul să aplici pentru un job în Germania ca asistent medical.
EU-Nursing te ajută să faci exact acest lucru. Este cea mai ușoară și rapidă cale pentru tine de a obține un loc bine plătit ca asistent medical în Germania. Trebuie doar să îți dorești acest lucru și să fii dispus să înveți limba germană intensiv.

Te ajutăm în mod gratuit!

EU-Nursing este printre puținele programe care te ajută să obții un loc de muncă ca asistent medical în Germania, fără să plătești taxe sau alte comisioane.
GRATUIT

Cum funcționează programul EU-Nursing

Dacă ai studii finalizate (diplomă) ca asistent medical generalist sau ești în ultimul an de studii la o școală de profil (postliceală/facultate), ești dispus să înveți limba germană intensiv și îți dorești un job stabil în Germania, trebuie doar să aplici. Posturile noastre sunt adresate asistenților medicali cu sau fără experiență.

Ne ținem de promisiuni!

EU-Nursing îți asigură un loc de muncă bine plătit în Germania. Profită de ocazia de a câștiga mai bine, într-un mediu plăcut, alături de o echipă de top!

Ce pierzi dacă nu aplici pentru un job ca
Asistent Medical Generalist în Germania?

Le-am oferit cursuri gratuite de limbă germană, le-am găsit angajatorul potrivit și le-am oferit suport continuu atât în România/Republica Moldova, cât și în Germania. Și încă suntem alături de ei. Și tu poți fi unul dintre ei!
NE ȚINEM DE TOATE PROMISIUNILE PE CARE LE FACEM!
Este momentul să îți dorești mai mult de la jobul tău!
Aplică acum pentru un loc de muncă ca asistent medical generalist în Germania. Am ajutat mii de aplicanți să lucreze, iar tu ești următorul!

Formular de înscriere
    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii


    Prin continuare completare și trimiterea formularului îți exprimi acordul în prelucrarea și stocarea datelor.

    În urma datelor trimise, există posibilitatea ca un consultant EU Nursing să vă contacteze.

    Dacă ai întrebări, scrie-i un e-mail sau suna-l pe colegul nostru Liviu.

    Îți va răspunde cu plăcere.